Emotie verbindt mens en merk.

 

Bij senspoursens geloven we dat emotie centraal staat in doeltreffende communicatie.

 

We kruiden de klassieke vier P’s – Product, Plaats, Prijs & Promotie – bij met een vijfde, PASSIE en bekomen zo een heerlijke cocktail die uw klanten en prospects een unieke brand experience biedt.

 

Want zeg nu zelf, welke consument neemt vandaag enkel op puur rationele overwegingen een beslissing?
Emoties spelen een belangrijke rol en geven vaak de doorslag om voor u te kiezen, trouw te blijven en zelfs aan te bevelen. Het aanbod is groot en de tijd beperkt om alles uit te pluizen. We kiezen op gevoel. We kiezen voor een ondernemer die de passie voor zijn vak uitstraalt en dat mooi weet te verhalen en verpakken. Wie passie uitstraalt en een duidelijk concept aanbiedt, straalt vertrouwen uit. Eenmaal geproefd en goed bevonden, zijn tevreden klanten bovendien ware ambassadeurs en getrouwelingen voor wie prijs ondergeschikt is aan beleving.

 

Hebt u ook een grote passie voor wat u onderneemt, maar vindt u het moeilijk om de goede woorden te vinden, die bezieling in uw communicatie te verwerken? Zoekt u een meerwaarde in uw aanbod, maar loopt u steeds vast op rationele overwegingen zoals product, prijs, promotie .. ? Ontbreekt u de tijd en inspiratie om daar werk van te maken? senspoursens blaast de ziel van uw onderneming leven in en helpt u uw passie te delen, zowel inhoudelijk als conceptueel. Wenst u een vrijblijvend gesprek, we komen graag luisteren.

 


 

 

Voornaam *
Familienaam *