Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Brugge en wellness

  • Geniet van de warme, open sfeer in B&B Emma, wandel in Brugge en ontspan in schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh. Samen met haar team legt ze je in de watten met een verzorging of privé sauna met champagne en heerlijke hapjes. Na op jouw tempo Brugge ontdekt te hebben, kom je helemaal tot rust in haar prachtige herenhuis.  Bekijk het wellnessarrangement op www.bb-emma.be en begin alvast te dromen!

Vakantie in het middeleeuwse Brugge is puur genieten en tot rust komen. Vlakbij de kust, omringd door prachtig natuurlandschap en bezaaid met gezellige pleintjes en stille straatjes. Brugge kruipt onder je huid, zelfs als je hier maar even passeert. Ons ‘Brugge en wellness’ arrangement combineert het beste van twee werelden: na op jouw tempo de stad en omgeving ontdekt te hebben, legt het team van schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh je in de watten. Speciaal voor mijn gasten, heeft Lieve twee verwenmomenten gecreëerd. Liefhebbers van wellness genieten drie uur lang van een aperosauno bestaande uit geurtherapie, hammam met eucamenthol, infraroodhoek, voetbaden, balneotherapie met geur naar keuze, buitenjacuzzi en champagne met hapjes. Wil je liever een verzorging of massage? Dan is er keuze tussen een beauty gelaatsverzorging, een lichaamsmassage, een vier handen rugmassage met appel-kaneelcrème of een rozenscrub en -massage van handen en voeten.

Zin om eens volledig tot rust te komen in een prachtige historische omgeving? Ons 'Brugge en wellness' arrangement is genieten van begin tot eind!