Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Met de glimlach terug naar school

  • Met een rugzak vol herinneringen aan een mooie zomer, fietste Emma vanmorgen goedgezind haar eerste schooldag in het tweede middelbaar tegemoet.

De zomervakantie is voorbij gevlogen. Dat betekent dat het goed geweest is. Veel heb ik Emma niet gezien, ze is op een leeftijd gekomen dat ze liever bij haar vrienden is dan bij haar mama. Dat is niet erg, ik laat haar begaan. Wat haar het meeste plezier bezorgt, maakt ook mij gelukkig. Ik zie haar snel veranderen. Van een klein, schuchter meisje naar een opgroeiende tiener met een grote vriendenkring. Na twee maanden zorgeloos genieten, stapte ze deze morgen met een grote glimlach op de fiets. Blij om haar klasgenootjes terug te zien, benieuwd naar haar klassenleraar en al wat het tweede middelbaar in petto heeft. Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe schooljaar ook voorbij zal vliegen. Veel plezier meid!