Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Shoppen met vriendinnen in Brugge

 • In het historische Brugge liggen boetieks en speciaalzaken allemaal op wandelafstand. Je vindt er niet alleen de grote merken, maar ook unieke stuks van ambachtelijke makers en vintageshops. Na een dagje shoppen, is het heerlijk nagenieten op een van de vele gezellige terrasjes verspreid over de stad. Wil je er een weekendje Brugge van maken? Doen! Het vriendinnenarrangement van B&B Emma in Brugge is me-time van begin tot eind!
 • Gerard Darel, het Franse merk dat staat voor elegantie en simple chic voor de onafhankelijke, sterke vrouw van nu, heeft ook in Brugge zijn eigen boetiek. Het gebouw waarin de winkel gehuisvest is, is een geklasseerd gebouw met grote cultuurhistorische waarde. Dat zie je aan het herkenningsteken op de voorgevel. Met het ‘Shoppen met vriendinnen’ arrangement van B&B Emma in Brugge sla je dus twee vliegen in één klap. Ontdek trendy boetieks in een prachtige historische omgeving!
 • Galerij Inno is gelegen in de Steenstraat, tussen de Markt en ’t Zand. De straat is één van de oudste wegen van Brugge en omgeving. Ze maakt deel uit van wat historici de ‘Zandstraat’ noemen, een verbinding tussen Oudenburg en Aardenburg, gelegen op een verheven zandrug. Ter hoogte van de Sint-Salvatorskathedraal is dat nog duidelijk zichtbaar. Vergeet tijdens het shoppen zeker niet even de mooie winkelpanden te bewonderen en de geschiedenis op te snuiven!
 • Het pand waarin de Mexx winkel in Brugge gevestigd is, heeft een 17de eeuwse trapgevel. Shoppen in de Steenstraat in Brugge is keer op keer binnenlopen in monumentale gebouwen met een rijke geschiedenis. Je geniet dus van een groot en trendy winkelaanbod in een historische context. Uitrusten kan je op één van de vele gezellige pleintjes en terrasjes. Het personal shopping arrangement van B&B Emma Brugge leidt je naar de mooiste boetieks en verborgen eethuisjes!
 • De naam Steenstraat verwijst vermoedelijk naar één van de eerste Brugse straten die verhard werd en van straatstenen voorzien. Vandaag is het een belangrijke winkelstraat. De grote ketens en merken als Zara, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, River Woods, Desigual, New Look, Hema, H&M zijn hier vertegenwoordigd. Je vindt ook heel wat leuke en lekkere winkeltjes en tea-rooms op en rond het aanpalende Jan Van Eyckplein. Ontdek shoppingstad Brugge met het ‘Shoppen met vriendinnen’ arrangement van B&B Emma Brugge!
 • Wie kan er niet aan weerstaan, aan de geur en smaak van ambachtelijk gemaakte chocolade? Onmogelijk om één van de vele artisanale chocoladewinkeltjes buiten te wandelen zonder een zakje lekkers. Een absolute aanrader is The Chocolate Line van Dominique Persoone op het Jan Van Eyckplein! Je vindt er pralines met de meest waanzinnige smaken, van wasabi over cola tot saffraan en zachte curry. Het is één van de stops in de proevertjesroute van B&B Emma. Zin in meer? Bel of mail ons!
 • Op de kruising van de Dijver met de Wollestraat en vlakbij de Grote Markt, is de Rozenhoedkaai het meest gefotografeerde plekje van Brugge. Na een paar uurtjes shoppen, is het een leuke plek om te pauzeren. Wil je het shoppen combineren met een overnachting? Doen! Je ploft alle tassen in je kamer en geniet ’s avonds van een etentje in een gezellige bistro. Uitgaan kan in een van de vele hippe bars. Check het ‘Shopping met vriendinnen’ arrangement op www.bb-emma.be, bel je vriendinnen en ga eens lekker los!
 • Wie kan er niet aan weerstaan, aan de geur en smaak van ambachtelijk gemaakte chocolade? Onmogelijk om één van de vele artisanale chocoladewinkeltjes buiten te wandelen zonder een zakje lekkers. Een absolute aanrader is The Chocolate Line van Dominique Persoone op het Jan Van Eyckplein! Je vindt er pralines met de meest waanzinnige smaken, van wasabi over cola tot saffraan en zachte curry.
 • Wie kan er niet aan weerstaan, aan de geur en smaak van ambachtelijk gemaakte chocolade? Onmogelijk om één van de vele artisanale chocoladewinkeltjes buiten te wandelen zonder een zakje lekkers. Een absolute aanrader is The Chocolate Line van Dominique Persoone op het Jan Van Eyckplein! Je vindt er pralines met de meest waanzinnige smaken, van wasabi over cola tot saffraan en zachte curry.

Zin om eens helemaal uit de bol te gaan, samen met je vriendinnen? In het historische Brugge liggen boetieks en speciaalzaken allemaal op wandelafstand. Wat dacht je van drie uur personal shopping met imagoconsulente en professioneel styliste Jo-Lynn? Zij kent als geen ander dé trendy boetieks en meet je de look aan die bij jou past. Gedaan met shoppingblunders, voortaan vis je blindelings de perfecte outfit uit de rekken! Lunchen doe je in een van Jo Lynn’s favoriete eethuisjes. De shopping eindigt in het walhalla van de topmerken, Deleye. Elke vriendin krijgt een uitzonderlijke kortingsbon t.w.v. € 10! Neem de proef op de som en scoor als een volleerd shopper de outfit van je dromen. Als ervaringsdeskundige kan ik ervan meespreken. Shoppen is sporten. Mannen onderschatten dat zwaar. Vooral de voetjes krijgen het te verduren. Jullie dag eindigt daarom met een welverdiende luxepedicure in het Nagel en Beauty Ateljee Tâche de Beauté. Je kan ook kiezen voor een rugmassage, een lichaamsscrub, gellak nagels of een basis pedicure en manicure inclusief lakken van handen en voeten. Waar wacht je op? Je leeft toch maar één keer? Ontdek ons 'Shoppen met vriendinnen in Brugge' arrangement en begin alvast te weg te dromen!