Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Emma

Onze B&B Emma is gelegen binnen de Brugse stadsmuren in het stille, niet-toeristische centrum. Wij zijn een gezinnetje van drie: Leen, Jimmy & Emma. Emma is onze dochter en naar haar hebben we onze B&B vernoemd om het thuisgevoel mee te geven. Emma studeert Toegepaste Taalkunde Frans & Spaans. Jimmy is T2 bij de A-kern van Cercle Brugge. Leen staat in voor de B&B. In onze vrije tijd gaan we graag wandelen in de natuur. We kennen alle hoekjes en kantjes en delen jullie graag de beste tips om het échte Brugge en Brugse Ommeland te ontdekken en de drukte te vermijden. We houden van het goede leven en de lokale keuken. Het ontbijt is bio, lokaal en huisgemaakt. Kies uit versgebakken broodjes, artisanale confituren en honing, echte Belgische chocolade, home made granola en yoghurt, Brugse kaas en hoevecharcuterie, een scharreleitje, vers fruitsap, ambachtelijk gebrande koffie en diverse zuivere thees. We bedienen je ofwel op de kamer of in onze keuken.

Couleur locale

Weinig toeristen vinden de weg naar de stille volkswijk waar wij wonen (Sint-Gillis). Je verblijft dus te midden van de échte couleur locale. Op slechts een tiental minuutjes wandelen van de Markt, is het een ideaal vertrekpunt om de stad 'buitenstebinnen' te ontdekken. Ook fietsers hebben snel een aanknopingspunt met diverse routes door het unieke Brugse Ommeland! Ook de zee is vlakbij.

Comfort en authenticiteit

Onze burgerwoning uit 1938 is recent gerenoveerd met veel respect voor de authenticiteit van het pand.

We hebben twee comfortabele gastenkamers met houten vloer, beide uitgerust met een eigen douche, toilet, lavabo, televisie en internet. Gratis parking is beschikbaar op wandelafstand (7' - randparking Lodewijk Coiseaukaai).