Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Emma

Onze B&B Emma is gelegen binnen de Brugse stadsmuren in het stille, niet-toeristische centrum. Wij zijn een gezinnetje van drie: Leen, Jimmy & Emma. Emma is onze dochter en naar haar hebben we onze B&B vernoemd om het thuisgevoel mee te geven. Emma studeert Toegepaste Taalkunde Frans & Spaans in Gent. Jimmy is voetbalcoach. Hij speelde als prof voor verschillende ploegen zoals Cercle Brugge en traint nu de Beloften van Groen-Zwart. Leen staat in voor de B&B en is dagelijks in de weer om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. In onze vrije tijd gaan we graag op wandel in en buiten Brugge. We kennen alle hoekjes en kantjes en delen jullie graag de beste tips om het échte Brugge en Brugse Ommeland te ontdekken en de drukte te vermijden. We houden van het goede leven en de lokale keuken. Het ontbijt is bio, lokaal en huisgemaakt. Kies uit versgebakken broodjes, artisanale confituren en honing, echte Belgische chocolade, home made granola, yoghurt, Brugse kaas en hoevecharcuterie, een scharreleitje, vers fruitsap, ambachtelijk gebrande koffie en diverse zuivere thees. We bedienen je volgens de huidige maatregelen met een ontbijt op de kamer.

Couleur locale

Weinig toeristen vinden de weg naar de stille volkswijk waar wij wonen (Sint-Gillis). Je verblijft dus te midden van de échte couleur locale. Op slechts een tiental minuutjes wandelen van de Markt, is het een ideaal vertrekpunt om de stad 'buitenstebinnen' te ontdekken. Ook fietsers hebben snel een aanknopingspunt met diverse routes door het unieke Brugse Ommeland! Ook de zee is vlakbij.

Comfort en authenticiteit

Onze burgerwoning uit 1938 is recent gerenoveerd met veel respect voor de authenticiteit van het pand.

We hebben twee comfortabele gastenkamers met houten vloer, beide uitgerust met een eigen douche, toilet, lavabo, televisie en internet.