Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Emma

Onze B&B Emma is gelegen binnen de Brugse stadsmuren in het stille, niet-toeristische centrum. Wij zijn een gezinnetje van drie: Leen, Jimmy & Emma. Emma is onze dochter en naar haar hebben we onze B&B vernoemd om het thuisgevoel mee te geven. Jimmy is voetbalcoach. Hij speelde als prof voor verschillende ploegen zoals Cercle Brugge en traint nu de Beloften van Groen-Zwart. Leen is the founding mother van de B&B en dagelijks in de weer om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. In onze vrije tijd gaan we graag wandelen in Brugge. We kennen alle hoekjes en kantjes en delen jullie graag de beste tips om het échte Brugge te ontdekken en de drukte te vermijden. Soms maken we een fietstochtje naar zee, want dat is slechts anderhalf uurtje hier vandaan, of genieten we van het pittoreske Brugse Ommeland. We houden van het goede leven en de lokale keuken. Het ontbijt weerspiegelt hoe wij graag eten: bio, lokaal en huisgemaakt. Kies uit versgebakken brood, artisanale confituren en honing, echte Belgische chocolade, home made granola, een smoothie, hoevezuivel en hoevecharcuterie, een scharreleitje, fruitsap, ambachtelijk gebrande koffie en diverse zuivere thees. We bedienen je aan tafel en zorgen ervoor dat elke reisbubbel apart van de andere bubbel kan ontbijten, door te spreiden in tijd of ruimte.

Couleur locale

Weinig toeristen vinden de weg naar de stille volkswijk waar wij wonen (Sint-Gillis). Je verblijft dus te midden van de échte couleur locale. Op slechts een tiental minuutjes wandelen van de Markt, is het een ideaal vertrekpunt om de stad 'buitenstebinnen' te ontdekken. Ook fietsers hebben snel een aanknopingspunt met diverse routes door het unieke Brugse Ommeland!

Comfort en authenticiteit

Onze burgerwoning uit 1938 is recent gerenoveerd met veel respect voor de authenticiteit van het pand. We hebben twee comfortabele gastenkamers met houten vloer.