Contact: +32 (0)470 12 93 94

Emma

In onze B&B kom je thuis bij ons. In het logo van de B&B zie je onze dochter Emma met op de achtergrond het oud Sint-Janshospitaal. Als Emma thuis is, helpt ze graag een handje mee. Het ontbijt weerspiegelt hoe wij graag eten: bio, lokaal en huisgemaakt: We werken met verschillende versgebakken broden, artisanale confituren en honing, echte Belgische chocolade, hoevezuivel en hoevecharcuterie, een bio-eitje, fruitsap, ambachtelijke gebrande koffie en diverse zuivere thees.

Couleur locale

Weinig toeristen vinden de weg naar de stille volkswijk waar wij wonen (Sint-Gillis). Je verblijft dus te midden van de échte couleur locale. Op slechts een tiental minuutjes wandelen van de Markt, is het een ideaal vertrekpunt om de stad 'buitenstebinnen' te ontdekken. Ook fietsers hebben snel een aanknopingspunt met diverse routes door het unieke Brugse Ommeland!

Comfort en authenticiteit

Onze burgerwoning uit 1938 is recent gerenoveerd met veel respect voor de authenticiteit van het pand. We hebben twee comfortabele gastenkamers met houten vloer.