Contact: +32 (0)470 12 93 94       

Op maat

Heb je dat ook als je een stad bezoekt, dat je het gevoel hebt niet tot in het hart te zijn doorgedrongen? Niet de tijd te hebben gehad om nog die volkswijk te verkennen iets verderop? Achteraf te weten te komen dat je iets moois gemist hebt alhoewel je er vlakbij was? Dat het stadsplan te oppervlakkig is en de bestaande reisgidsen nog te algemeen en snel gedateerd zijn? Een stad lééft en ik houd ervan om oud met nieuw te mixen. Zo kan je bijvoorbeeld Brugge verkennen aan de hand van het ‘Handmade in Brugge’ parcours of de route volgen van de actuele Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale. Allebei initiatieven die op een eigentijdse manier de link leggen met het verleden. Een absolute aanrader voor wie ervan houdt om buiten de betreden paden van het massatoerisme te gaan zonder daarbij de succesnummers uit het oog te verliezen!

Gepersonaliseerd

De beste bron van informatie is de Bruggeling zelf. En waar kan je beter gelogeerd zijn dan bij een Bruggeling thuis? Kom je bij ons logeren, dan werk ik voor wie het wenst een gepersonaliseerd verblijf uit dat verder gaat dan tips over restaurants of bistro’s, maar inspeelt op je persoonlijke interesses, actuele evenementen, het cultuurhistorisch aanbod, het dagelijks leven. Vertel me wie je bent, wat je boeit en ik zorg voor een vakantie dat op jouw lijf geschreven is! Met dit nieuw B&B-concept combineer ik mijn passie voor journalistiek, marketing en Brugge (als stadsgids). Ik wil iedereen graag de ware ziel van onze mooie stad helpen ontdekken!

Full service

Voor een supplement van € 25 per gezelschap, voeg je dus meer persoonlijke waarde toe aan je verblijf. Wat mag je verwachten?

  • informeer me over je persoonlijke interesses.
  • ik werk op dagbasis een verblijf op maat uit.
  • ik regel alle reservaties, van restaurant over daguitstap of activiteit tot transport.
  • ik regel alle tickets: beschikbaar in de B&B bij aankomst.
  • alles mooi verpakt in een handige map.

Voordelen

  • je wint tijd: je hoeft enkel te boeken, nergens aan te schuiven of je te bevragen.
  • je wint geld: de beste deals, van restaurants over ticketing tot transport zijn vooraf uitgezocht.
  • je beleeft Brugge op jouw manier, door de ogen van een Bruggeling.

Contact

Iets voor jou? Voeg een woordje toe aan jouw reservatie per mail naar info@bb-emma.be!